Back to All Events

Gdansk & Zamek Malbork workshop


Zamek Malbork.

Zamek Malbork.

Spennende fotoworkshop i Polen: Gjennom tre intensive dager og kvelder får du muligheten til å oppleve Gdansk og det fantastiske middelalderslottet Zamek Malbork i Polen. Workshopen foregår fra tidlig til sent hver dag og vi har spesielt fokus på arkitektur, gatefoto og nattfoto. En flott anledning til å søke mer inspirasjon og kunnskaper innen fotografering sammen med andre fotointeresserte. [Gdansk og Malbork, 12.–16. April 2019]

NB! Påmeldingsfrist snarest – kun 2 ledige plasser!
Du finner praktisk informasjon og påmeldingsskjema lenger ned på siden.

Fotoworkshop i Gdansk 2019. ©Bjørn Joachimsen.

Fotoworkshop i Gdansk 2019. ©Bjørn Joachimsen.

På denne workshopen får du jobbe i en liten gruppe – maksimalt 6 deltakere – og får dermed tett oppfølging underveis. Vi legger vekt på faglig utvikling, gjensidig inspirasjon og at dette skal være en fin sosial arena. Vi skal jobbe på varierte lokasjoner, både i gamlebyen og noen steder som er preget av Gdansk sin fortid og nåtid som industriby. Selve godbiten for mange blir nok en hel dag ved det spektakulære middelalderslottet Zamek Malbork. Dette er verdens største mursteinsslott og er en enestående lokasjon for en fotoworkshop. Les mer om Zamek Malbork på Wikipedia.

Jeg er tilgjengelig for deltakerne og gir veiledning fra tidlig til sent hver dag under workshopen. Vi kommer til å jobbe både i dagslys og på kveldstid – og dermed få utforsket alle de spennende variasjonene Gdansk har å by på.

Gdansk-_DSC0464-©.jpg

Hva forventer jeg av deg?

 • At du setter av all tid til å jobbe med fotografering.

 • At du følger alle felles undervisningsopplegg i løpet av workshopen.

 • At du arbeider selvstendig og på egen hånd.

 • At du aktivt søker veiledning under workshopen.

 • At du husker å lade kamerabatteriet/mobilen før hver workshopdag.

 • At du tar kontakt med meg før, under og etter workshopen dersom det er noe du lurer på eller trenger hjelp med.

Hva kan du forvente av meg?

 • At jeg er til stede for deg som deltaker og gir veiledning og hjelp underveis

 • At jeg deler av absolutt alle mine kunnskaper innen fotografering.

 • At jeg husker å lade kamerabatteri(ene) før hver workshopdag

Gdansk-PA030248-©Bjørn Joachimsen.jpg

Hva trenger du?

 • Gode sko

 • Kamera med evt tilleggsobjektiver og tilbehør du har. Ta kontakt dersom du er usikker mht kamerautstyr.

 • Kamerafiltre (hvis du har)

 • Kamerastativ, evt. også ettbensstativ (monopod).

 • Bærbar PC/Mac evt nettbrett dersom du ønsker å kunne redigere bilder i løpet av workshopen. (Dette er opp til den enkelte.)


Har du spørsmål om kurset kan du ta kontakt pr. epost: Bjørn Joachimsen – bjorn.joachimsen@me.com

Du finner praktisk informasjon og påmeldingsskjema under bildet.

Zamek Malbork.

Zamek Malbork.


Praktisk informasjon – workshop i Gdansk og Malbork

Datoer: 12.–16. april 2019

Undervisningstider: Du må sette av all tid til å jobbe med foto disse dagene. Workshopen begynner med middag på hotellet 12. april kl. 20.00.

Instruktør

 • Bjørn Joachimsen

Sted: Gdansk og Malbork.

Overnatting: Tilreisende deltakere anbefales å booke overnatting hos Hampton by Hilton Gdansk Old Town Hotel. Middager kommer i tillegg. Du bør booke overnatting så snart du har fått bekreftet kursplass.

Reise: Book et fly til Gdansk Airport. All transport underveis i workshopen er inkludert i deltakeravgiften. Det er felles transport fra flyplassen til hotellet 12. april kl. 15.30. Felles retur fra hotellet til flyplassen 16. februar kl. 10.00

Deltakeravgift

 • kr 4250.-

 • Medlemmer i fotoklubber tilsluttet NSFF får 10% rabatt på kursavgiften.

 • Deltakeravgiften dekker undervisning og veiledning.

Påmelding

 • NB! Påmeldingsfrist snarest – kun 2 ledige plasser!

 • Du kommer til påmeldingsskjema ved klikke på knappen nedenfor.


Om instruktøren

Bjørn Joachimsen.

Bjørn Joachimsen.

Bjørn Joachimsen arbeider innen mange fotografiske sjangere – herunder portrett, landskap, arkitektur og arbeidsliv.

Han er født og oppvokst ved kysten av Nord-Norge og fanger naturopplevelser med kameraet både sør og nord i landet. Bjørn har arbeidet profesjonelt med fotografi i 20 år, har arbeidet med en rekke sjangere og har omfattende erfaring med ulike typer oppdragsfotografering. Han er en av de mest aktive kursholdere innen fotografi i Norge og holder kurs over hele landet. Bjørn underviser i Lightroom og Photoshop i tillegg til kurs innen fotografering. Gjennom flere år har Bjørn samarbeidet om workshops med en rekke fotografer fra inn- og utland: Sandra Bartocha, Bård Løken, Magnus Reneflot, David Beckstead (USA), Jens Haugen, Trine Bjervig, Lars Andreas Dybvik, Sebastian Memaj, Oktawian Górnik, Rune Eraker, Dag Nystuen og Kate Monica Myrmellom. Våren 2014 sto Bjørn for kunstneriske utsmykningen av Clarion Hotel The Edge i Tromsø – et prestisjefylt oppdrag innen utsmykning og kunstfoto.

Jeg jobber bevisst for å utvikle min visuelle nysgjerrighet med kamera og liker å la meg overraske over hva jeg finner på mine fotografiske skattejakter.
— Bjørn Joachimsen