Back to All Events

Fashion & Portrait Photography Workshop – Oktawian Górnik/Bjørn Joachimsen/Sebastian Mamaj [Oslo]


 • 27B Gøteborggata Oslo, 0566 Norway (map)
©Sebastian Mamaj

©Sebastian Mamaj

Fotografene Oktawian Górnik, Bjørn Joachimsen og Sebastian Mamaj er blant de mest aktive og produktive innen faget i Norge i dag – og i april holder de workshop i Oslo hvor de deler av sine kunnskaper innen fashionfoto, portrettfoto og lyssetting. Workshopen varer i 3 hele dager og er en mulighet for massiv inspirasjon og læring. Siste dag under workshopen får hver enkelt deltaker egen tid i studio med modell og med Oktawian og Bjørn som veiledere. [Oslo, 27.–29. April 2018]

Påmelding snarest – kun 2 ledige plasser!

Oktawian Górnik har plassert seg på kartet som en fremragende fashionfotograf – og er regjerende “norgesmester” innen sjangeren. I 2017 ble han gullvinner i fashionklassen i den prestisjefylte konkurransen Gullsnitt. Oktawian har omfattende erfaring innen store og små produksjoner for fashionbransjen.

Bjørn Joachimsen er en allsidig fotograf som jobber innen flere sjangere og er i dag landets ledende fotograf innen kurs og workshops. Han er har inngående kjennskap til hvilken magi du kan skape med lys og skygger i studio og er en nerd i særklasse når det gjelder arbeidsflyt med Lightroom.

Sebastian Mamaj arbeider innen fashion, portrett og produktfoto. Han kommer opprinnnelig fra Warszawa men arbeider nå med Oslo som base. Sebastian studerte fotografi i Storbritania og Italy, har reist og bodd i New York City og i Tyskland. Da han kom tilbake til Warszawa begynte han å eksperimentere med mange sider ved fotografi for å utvikle sin egen stil.

http://www.oktawiangornik.com/

http://www.fotografjoachimsen.no/

https://www.behance.net/sebastianmamaj

Undervisningen foregår vekselvis på engelsk og norsk.

Les mer om workshopen under bildet.

©Oktawian Górnik.

©Oktawian Górnik.

Denne workshopen er tredelt:

 • Første dag tar for seg portrettfotografering, lyssetting og skyggelegging. Undervisningen er veldig praktisk lagt opp – og deltakerne får inngående opplæring i bruk av virkemidlene. Vi jobber med enkle oppsett med én lyskilde og mer komplekse lyssettinger med mange lyssettinger og ulike lysformere. Gjennom denne dagen får du innføring i verktøyene og idéene du selv kan jobbe videre med – og du får solid innblikk i virkemidlene og metodene. Du vil også få undervisning i hvordan du kan integrere Lightroom i arbeidsflyten din med fotografering, herunder postproduksjon av RAW-filer.

 • Andre dag vier seg til fashionfotografi. Her vil du få innblikk i hvordan du setter sammen team, jobber med kreativt konsept og hvordan du jobber i studio. Oktawian vil gjøre en demoshoot med modell og stylist. Oktawian deler også kunnskaper innen arbeidsflyt og postproduksjon av RAW-filer med CaptureOne. På slutten av dagen vil deltakerne få fotografere modeller under vår veiledning.

 • Tredje dag er deltakernes arena – da overlater vi studio, lys og modeller til deg og står til tjeneste som veileder hele tiden. Du får tid helt for deg selv i studio og kan jobbe med de idéene du ønsker å visualisere. Vi hjelper deg med å realisere og perfeksjonere det du har lyst til å gjøre. Du kan ta med egen modell dersom du foretrekker dette.

Workshop i fashion – og portrettfotografering i Oslo 2018. ©Bjørn Joachimsen.

Workshop i fashion – og portrettfotografering i Oslo 2018. ©Bjørn Joachimsen.

Mål og forventninger

 • Målet med denne workshopen er å inspirere deg til å bruke lys, skygge og positur kreativt – og å formidle våre kunnskaper om virkemidlene. Du skal få øve på å realisere egne idéer i studio.

 • Målgruppen er alle som ønsker å lære mer om å fotografere mennesker og å jobbe med lys og skygge.

 • Forventningene vi har til deg som deltaker er først og fremst at du har et genuint ønske om å lære mer og søker inspirasjon innen fotografering.  Du deltar aktivt i undervisningen og stiller spørsmål når du lurer på noe. Vi ønsker at du kan det grunnleggende om fotografering og betjening av ditt eget kamera.

 • Forventningene du kan ha til oss er at vi deler av alle våre kunnskaper og innsikter innen fotografering og at vi er til stede for deg som kursdeltakere hele veien.

Oktawian_bilder 2017-10-13 at 21.45.35.jpg

PRAKTISK INFORMASJON

STED

Gøteborggata 27B 0566 OSLO

 

TID

27. –  29. April 2018

UNDERVISNINGSTIDER

 • Fredag: 10.00–17.00

 • Lørdag: 10.00–17.00 (med forbehold om endringer)

 • Søndag: 09.00–18.00 (med forbehold om endringer)

INSTRUKTØRER

 • Fotograf Bjørn Joachimsen

 • Fotograf Oktawian Górnik

 • Fotograf Sebastian Mamaj

DELTAKERAVGIFT

 • kr. 4250.– ved påmelding senest 30. desember 2017.

 • Kr. 5250.- ved påmelding før 30. mars 2018.

 • Kr. 5750.- ved påmelding etter 30. mars 2018

 • Deltakeravgiften må betales i sin helhet ved avmelding etter 24. Februar 2018.

PÅMELDINGSFRIST

Påmelding snarest – kun 2 ledige plasser!

TA MED

 • Kamera

 • Bærbar datamaskin evt. nettbrett

 • Notatsaker

MER INFORMASJON?

Kontakt Bjørn Joachimsen – bjorn.joachimsen@gmail.com

 

Earlier Event: April 24
Seniorfotokurs 55+ [Fredrikstad]
Later Event: May 10
Opplev Kroatia med kamera!