Back to All Events

Kreativ fotoredigering med mobil og nettbrett [Sandefjord]


  • Kreative kurs i Sandefjord 67 Hemsbakken Sandefjord, Vestfold, 3242 Norway (map)
Kurs i kreativ redigering med mobil og nettbrett. ©Bjørn Joachimsen.

Kurs i kreativ redigering med mobil og nettbrett. ©Bjørn Joachimsen.

Med mobiltelefon eller nettbrett og noen spennende foto-apper har du et flott kreativt verktøy med deg over alt. Bli med å oppdage mulighetene med fotoredigering med mobil-apps – her er det utrolige muligheter som mange ikke er klar over. Dette er noe mer enn leketøy, – og på dette kurset lærer du hvordan du kan skape fantastiske ting av bildene du har tatt med din mobil eller ditt kamera. Kurset arrangeres av Kreative kurs i Sandefjord v/Renate Pedersen. [Sandefjord, 12.–14. februar 2018]

Du finner praktisk informasjon og påmeldingsskjema lenger ned på siden.

Ringshaug, Tønsberg-DSC_7988.jpg

Fotografene Bjørn Joachimsen og Julia M. Rønneberg er aktive mobilfotografer og har brukt mye tid på å utforske mulighetene med redigering på mobil (og nettbrett). Vi deler kunnskap, praktisk ferdighet – og ikke minst inspirasjon gjennom dette kurset i Sandefjord. Kurset går over tre kvelder og består av praktisk øving hele veien. Vi vil vise deg mobilredigering som åpner en verden mye større enn de begrensende mulightene du har i f.eks. Instagram-appen og apper som følger med din mobil.

I forkant av kurset får du tilsendt noen bilder vi skal jobbe sammen med – og på siste kurskveld jobber du kun med egne bilder under vår veiledning. Etter påmelding får du tilsendt en oversikt over app´er du anbefales å laste ned på din mobiltelefon eller ditt nettbrett. Som kursdeltaker får du også bli med i en lukket Facebook-gruppe hvor du både kan få og dele tips og triks innen mobilredigering.

Du finner praktisk informasjon og påmeldingsskjemaunder bildet.

-DSC_6882.jpg

Praktisk informasjon

Sted

Hemsbakken 67, 3242 Sandefjord

 

Tid

Kurs i kreativ fotoredigering med mobil og nettbrett. ©Bjørn Joachimsen.

Kurs i kreativ fotoredigering med mobil og nettbrett. ©Bjørn Joachimsen.

12.–14. februar 2018

Undervisningstider

18.00–21.00 hver kveld.

Instruktører

  • Fotograf Bjørn Joachimsen
  • Fotograf Julia M. Rønneberg

Deltakeravgift

  • kr. 2850.–
  • Deltakeravgiften betales til Kreative kurs i Sandefjord v/Renate Pedersen etter påmelding.

Påmeldingsfrist

10. Oktober 2017

Ta med

  • Mobiltelefon eller nettbrett
  • Lader eller powerbank
  • Notatsaker

Mer informasjon?

Kontakt Renate Pedersen, tlf40210361, epost: mkrenate@hotmail.com.

Om instruktøren

Fotograf Bjørn Joachimsen.

Fotograf Bjørn Joachimsen.

Bjørn Joachimsen arbeider primært med kunstfoto og landskap og har konsentrert seg særskilt om kystlandskapene i Nord-Norge. Han er født og oppvokst ved kysten av Nord-Norge og fanger naturopplevelser med kameraet både sør og nord i landet. Bjørn har arbeidet profesjonelt med fotografi i 20 år, har arbeidet med en rekke sjangere og har omfattende erfaring med ulike typer oppdragsfotografering. Han er en av de mest aktive kursholdere innen fotografi i Norge og holder kurs over hele landet. Bjørn underviser i Lightroom og Photoshop i tillegg til kurs innen fotografering. Gjennom flere år har Bjørn samarbeidet om workshops med en rekke fotografer fra inn- og utland: Bjørn Opsahl, Bård Løken, David Beckstead (USA), Jens Haugen, Trine Bjervig, Lars Andreas Dybvik, Dag Nystuen og Kate Monica Myrmellom. Våren 2014 sto Bjørn for kunstneriske utsmykningen av Clarion Hotel The Edge i Tromsø – et prestisjefylt oppdrag innen utsmykning og kunstfoto.

Portfolio: www.joachimsenphotography.com

Kommersielt: www.fotografjoachimsen.no

Kurs: www.bjorn-joachimsen.com

Facebook: www.facebook.com/joachimsenphotograpy

Flickr: www.flickr.com/photos/joachimsen/

Tumblr: www.bjornjoachimsen.tumblr.com/

Instagram: @joachimsenphotography

500px.com:  500px.com/joachimsenphotography

Kurs i kreativ fotoredigering med mobil og nettbrett. ©Bjørn Joachimsen.

Kurs i kreativ fotoredigering med mobil og nettbrett. ©Bjørn Joachimsen.

Kurs i kreativ fotoredigering med mobil og nettbrett. ©Bjørn Joachimsen.

Kurs i kreativ fotoredigering med mobil og nettbrett. ©Bjørn Joachimsen.

Kurs i kreativ fotoredigering med mobil og nettbrett. ©Bjørn Joachimsen.

Kurs i kreativ fotoredigering med mobil og nettbrett. ©Bjørn Joachimsen.

Kurs i kreativ fotoredigering med mobil og nettbrett. ©Bjørn Joachimsen.

Kurs i kreativ fotoredigering med mobil og nettbrett. ©Bjørn Joachimsen.

Earlier Event: February 12
Seniorfotokurs 55+ [Tønsberg]