Back to All Events

Kreativ fotoredigering med mobil og nettbrett [Bodø]


  • Folkets Hus 115 Prinsens gate Bodø, Nordland, 8005 Norway (map)
Kurs i fotoredigering med mobil og nettbrett. ©Bjørn Joachimsen.

Kurs i fotoredigering med mobil og nettbrett. ©Bjørn Joachimsen.

Med mobiltelefon eller nettbrett og noen spennende foto-apper har du et flott kreativt verktøy med deg over alt. Lær mulighetene med fotoredigering med mobil-apps – her er det utrolige muligheter som mange ikke er klar over. Dette er noe mer enn leketøy, – og på dette kurset lærer du hvordan du kan skape fantastiske ting av bildene du har tatt med din mobil eller ditt kamera.  [Bodø 29.–30. mai 2018]

Du finner praktisk informasjon og påmeldingsskjema lenger ned på siden. Påmelding snarest – få ledige plasser!

Kurs i kreativ redigering med mobil og nettbrett. ©Bjørn Joachimsen.

Kurs i kreativ redigering med mobil og nettbrett. ©Bjørn Joachimsen.

Fotografene Bjørn Joachimsen og Julia M. Rønneberg er aktive mobilfotografer og har brukt mye tid på å utforske mulighetene med redigering på mobil (og nettbrett). Vi deler kunnskap, praktisk ferdighet – og ikke minst inspirasjon gjennom dette kurset. Kurset går over to kvelder og består av praktisk øving hele veien. Vi vil vise deg mobilredigering som åpner en verden mye større enn de begrensende mulightene du har i f.eks. Instagram-appen og apper som følger med din mobil.

I forkant av kurset får du tilsendt noen bilder vi skal jobbe sammen med – og på siste kurskveld jobber du kun med egne bilder under vår veiledning. Etter påmelding får du tilsendt en oversikt over app´er du anbefales å laste ned på din mobiltelefon eller ditt nettbrett. Som kursdeltaker får du også bli med i en lukket Facebook-gruppe hvor du både kan få og dele tips og triks innen mobilredigering.

Du finner praktisk informasjon og påmeldingsskjema lenger ned.


Tilbakemeldinger fra tidligere kursdeltakere

Et fantastisk bra kurs som jeg vil anbefalte til alle! Dette kurset burde alle ta som er interessert i et nyttig og enkelt redigeringsverktøy!
Bra kurs, føler jeg har lært mye.
Kurslederen er dyktig pedagogisk.
Et kurs alle burde ta. Et enkelt verktøy å lære seg og som vil løfte bildekvaliteten flere nivå.

Kurs i fotoredigering med mobil og nettbrette. ©Bjørn Joachimsen.

Kurs i fotoredigering med mobil og nettbrette. ©Bjørn Joachimsen.

Praktisk informasjon

Sted

Folkets Hus, Prinsens gate 115, 8005 Bodø. Møterom: Lillesalen.

 

Tid

29.–30. mai 2018

Undervisningstider

18.00–21.30 hver kveld.

Instruktører

  • Fotograf Bjørn Joachimsen
  • Fotograf Julia Rønneberg

Deltakeravgift

kr. 1750.–

Påmeldingsfrist

Påmelding snarest – få ledige plasser!

Ta med

  • Mobiltelefon eller nettbrett
  • Lader eller powerbank
  • Notatsaker
  • Det anbefales at du har en pekepenn (stylus-penn) til mobil/nettbrett.

Mer informasjon?

Kontakt Bjørn Joachimsen – bjorn.joachimsen@me.com

Om instruktørene

Fotograf Bjørn Joachimsen.

Fotograf Bjørn Joachimsen.

Bjørn Joachimsen arbeider primært med kunstfoto og landskap og har konsentrert seg særskilt om kystlandskapene i Nord-Norge. Han er født og oppvokst ved kysten av Nord-Norge og fanger naturopplevelser med kameraet både sør og nord i landet. Bjørn har arbeidet profesjonelt med fotografi i 20 år, har arbeidet med en rekke sjangere og har omfattende erfaring med ulike typer oppdragsfotografering. Han er en av de mest aktive kursholdere innen fotografi i Norge og holder kurs over hele landet. Bjørn underviser i Lightroom og Photoshop i tillegg til kurs innen fotografering. Gjennom flere år har Bjørn samarbeidet om workshops med en rekke fotografer fra inn- og utland: Sandra Bartocha, Bjørn Opsahl, Bård Løken, David Beckstead (USA), Jens Haugen, Trine Bjervig, Lars Andreas Dybvik Magnus Reneflot, Dag Nystuen og Kate Monica Myrmellom. Våren 2014 sto Bjørn for kunstneriske utsmykningen av Clarion Hotel The Edge i Tromsø – et prestisjefylt oppdrag innen utsmykning og kunstfoto.

Portfolio: www.joachimsenphotography.com

Kommersielt: www.fotografjoachimsen.no

Kurs: www.bjorn-joachimsen.com

Facebook: www.facebook.com/joachimsenphotograpy

Flickr: www.flickr.com/photos/joachimsen/

Tumblr: www.bjornjoachimsen.tumblr.com/

Instagram: @joachimsenphotography

500px.com:  500px.com/joachimsenphotography


Fotograf Julia M. Rønneberg.

Fotograf Julia M. Rønneberg.

Julia M. Rønneberg arbeider med ulike sjangere og uttrykksformer innen kunstfotografi. Hun retter svært ofte kameraene sine mot arkitektur og landskap og har i hovedsak Nord-Norge som sitt arbeidsfelt. Rønneberg mikser analoge og digitale fototeknikker og oppnår dermed å utnytte det beste av to verdener. Hun bruker et stort spekter av kameratyper for å oppnå ulike uttrykk og felles for de fleste av dem er at de er analoge. Med bokskameraer fra 50-tallet maler hun frem et drømmeaktig uttrykk. Med Rolleflexkameraet fra 50-tallet komponerer hun elegant bilder i kvadratisk format. Med Lomokameraer av billig plast skaper hun et lekent uttrykk hvor mye blir til via tilfeldigheter. Julia M. Rønneberg har erfaring som instruktør på en rekke kurs både innen fotografering og bildebehandling. Hun var også med på å skape den kunstneriske utsmykningen på Clarion Hotel The Edge i Tromsø i 2014 som assistent for fotograf Bjørn Joachimsen.

Portfolio: www.juliaumulia.com

Flickr:  www.flickr.com/photos

Instagram: @juliamarieroenneberg

©Bjørn Joachimsen

©Bjørn Joachimsen

©Bjørn Joachimsen

©Bjørn Joachimsen

Kurs i kreativ fotoredigering med mobil og nettbrett. ©Bjørn Joachimsen.

Kurs i kreativ fotoredigering med mobil og nettbrett. ©Bjørn Joachimsen.

Kurs i kreativ fotoredigering med mobil og nettbrett. ©Bjørn Joachimsen.

Kurs i kreativ fotoredigering med mobil og nettbrett. ©Bjørn Joachimsen.

Ringshaug, Tønsberg-DSC_7988.jpg
Kurs i kreativ fotoredigering med mobil og nettbrett. ©Bjørn Joachimsen.

Kurs i kreativ fotoredigering med mobil og nettbrett. ©Bjørn Joachimsen.

Kurs i kreativ fotoredigering med mobil og nettbrett. ©Bjørn Joachimsen.

Kurs i kreativ fotoredigering med mobil og nettbrett. ©Bjørn Joachimsen.

Earlier Event: May 28
Seniorfotokurs 55+ [Bodø]
Later Event: June 7
Naturfotokurs i Sørfold